Samarbejdspartnere

Når det ikke handler om sprog, så har vi vores gode samarbejdspartnere at trække på. Samarbejdspartnere, som er rigtig gode til det, de gør – som er noget, vi hverken gør eller er særligt gode til. De er med til at sikre, at hjulene drejer rundt – og den rigtige vej – hos BIWI Sprogservice.

Mød vores samarbejdspartnere, som vi gerne vil anbefale, hvis du heller ikke er så god til det, de er gode til:

Susanne Andreasen

Forretningsudvikling og synlighed med det du brænder for

Jeg har online markedsføringsvirksomheden All Web, hvor jeg hjælper din virksomhed med at blive synlige med jeres produkter og ydelser og få jeres budskaber ud over skærmen på hjemmesiden, bloggen, med nyhedsbreve og på de sociale medier og i søgemaskiner.

Jeg udvikler, vedligeholder online markedsføringsplatforme og lærer dig at udvikle og markedsfører din virksomhed online.

all-web

 

Gitte Lykke

Daily Lab er et kreativt, værdiskabende, effektivt og imødekommende “værksted” og bureau.

Med fokus på det kreative og kommunikative univers – grafisk design, markedsføring og kommunikation, sørger Daily Lab for, at dit ønske og behov bliver ført ud i livet, over disken og frem i lyset. Kom ud til din målgruppe og få skabt opmærksomhed omkring din ydelse, dit produkt og dit brand.

Lad Daily Lab hjælpe dig med opgaver som visuel identitet, website og sociale medier, grafisk design og kommunikation, kampagner, tryksager, bildesign, instore- og messemateriale og meget meget mere…

daily-lab